با سلامت

سلامتی در یک قدمی شما

عوارض جدی لایه برداری شیمیایی پوست

نسترن ۲۵ روز پیش

اگرچه بسیاری از افراد معمولاً تنها از مزایای لایه برداری پوست صورت برای زیباسازی آگاه هستند، این فرایند می‌تواند عواقب جدی و نامطلوبی نیز برای پوست به همراه داشته باشد. لایه برداری پوست صورت، به عنوان یکی از روش‌های رایج مراقبت از پوست، می‌تواند در صورت انجام نادرست یا بی‌رویه، آسیب‌های جدی بر سلامت و ظاهر پوست وارد کند. این موضوع مستلزم توجه و احتیاط بیشتری از سوی افراد در استفاده از این تکنیک است تا بتوانند از مزایای آن بهره برده و در عین حال از عوارض احتمالی آن نیز جلوگیری کنند.

عوارض لایه برداری پوست صورت به شیوه های شیمیایی

لایه برداری پوست صورت به روش های شیمیایی یک تکنیک زیباسازی است که از مواد شیمیایی برای بهبود بافت، نرمی و لطافت پوست صورت استفاده می کند. این فرآیند با برداشتن لایه خارجی آسیب دیده پوست انجام می شود. در این روش، مواد شیمیایی سمی به صورت کنترل شده به پوست اعمال می شوند تا بافت مرده را برداشته و ظاهر زیباتری به پوست ببخشند. با این حال، ممکن است عوارض جانبی نیز داشته باشد که در این مقاله به آن ها پرداخته خواهد شد.

قرمزی :

قرمزی پوست بعد از لایه برداری شیمیایی رایج است. لایه برداری های خیلی عمیق برای بعضی از انواع پوست ها قرمزی های شدید را به جا می گذارد. میزان قرمزی و مدت زمان طولانی شدن آن بستگی به نوع پوست افراد دارد و قدرت محصول هم در این مورد نقش بسیار مهمی ایفا می کند.

تغییر در رنگ پوست :

لایه برداری شیمیایی می تواند عاملی برای تغییر رنگ پوست یعنی تیره تر شدن از حالت طبیعی و یا روشن تر شدن از حالت طبیعی باشد.

تیره شدن پوست

پوسته پوسته شدن :

پوسته های ایجاد شده بر اثر هر نوع عامل شیمیایی در لایه برداری یک نوع واکنش پوستی می باشد. حتی ممکن است زخم هایی را هم به جای بگذارد و در نتیجه سطح پوست صورت شما ممکن است کمی حساس شود.

حساسیت به نور :

لایه برداری همچنین حساسیت پوست بیمار را به نور خورشید افزایش می دهد. به همین دلیل حتماً باید بعد از لایه برداری از ضدآفتاب استفاده کنید.

ضد آفتاب زدن

زخم :

در موارد نادری هم زخم می تواند روی پوست مخصوصاً در قسمت های پایین تر صورت ایجاد شود. داروهای استروئید و آنتی بیوتیک معمولاً برای بهبود زخم توسط پزشکان تجویز می شود.

عفونت :

لایه برداری همچنین می تواند عاملی برای ویروس هرپس باشد که عاملی برای عفونت باکتریایی و قارچی است.

عوارض لایه برداری

نارسایی کبد، کلیه و قلب :

گاهی اوقات لایه برداری های عمیق شیمیایی به دلیل وجود موادی مانند کاربولیک اسید یا فنول به ماهیچه های قلب آسیب وارد می کند و باعث تپش قلب نامنظم می شود و همچنین می تواند به کلیه و کبد نیز آسیب وارد کند.

پولکی شدن و ناهمواری پوست :

پولکی شدن یکی از عوارض جانبی کوتاه مدت است که به صورت خفیف اتفاق می افتد و کمی پوست فرد را ناهموار می کند . افراد نباید با این پوسته های بیرون زده صورتشان ور بروند زیرا وضعیت بدتر می شود که می تواند عاملی برای زخم و عفونت باشد.

پیش از این هم در بخش پوست و موی نمناک خواندید که بعضی از متخصصان برای اینکه بدن فرد کمتر در معرض ماده فنول موجود در لایه بردار ها قرار بگیرد، لایه برداری عمیق را تقریباً در عرض 10 الی 20 دقیقه انجام می دهند و بیش از این مدت را هرگز توصیه نمی کنند.

ضررهای لایه برداری

لایه برداری ها برای هر کسی مناسب نیست

پزشک باید از قبل وضعیت بدنی شما را بررسی کند:

  • افرادی که از داروهای آکنه در هر نوع، در 6 ماه گذشته استفاده کرده اند، نباید لایه برداری انجام دهند.
  • همچنین اگر سابقه ابتلا به رشد بافت های زخمی داشته باشند، نیز در معرض خطر هستند.
  • خانم های باردار.
  • افرادی که استعداد زدن تاول های زخمی و تبخال را دارند.
بیوگرافی
سلامتی در یک قدمی شما
آخرین نوشته‌ها
آرشیو موضوعی