بهبود تنفس کودکان مبتلا به آسم با تغذیه با شیر مادر


تحقیقات علمی گسترده نشان داده است که کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند، در مقایسه با کودکان دیگر، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری آسم کودکان قرار دارند. این یافتهها حاکی از آن است که تغذیه با شیر مادر نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن کودک و کاهش احتمال ابتلا به این بیماری تنفسی دارد. بنابراین، تشویق و حمایت از مادران برای شیردهی طولانیمدت میتواند به عنوان یک راهکار موثر در پیشگیری از آسم در میان کودکان مورد توجه قرار گیرد.
آسم کودکان و ارتباط آن با تغذیه از شیر مادر
بر اساس نتایج پژوهشی که در European Respiratory Journal منتشر شد، استفاده ی زودهنگام از غذاهای آلرژی زا زمینه ی ابتلا به آسم و شدت آن را در کودکان فراهم می کند. همچنین، کودکانی که در طول شش ماه اول زندگی خود فقط شیر مادر می خورند، نسبت به کودکان دیگری که با شیر خشک و سایر غذاها تغذیه می شوند، کمتر در معرض ابتلا به بیماری آسم کودکان قرار می گیرند. این مطالعه نشان می دهد که تغذیه با شیر مادر در سال های اولیه زندگی کودک می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آسم داشته باشد.
آسم کودکان
آسم وضعیتی است که در آن مسیرهای تنفسی تنگ و ملتهب شده و موکوس (ترشحات مخاطی) اضافی ترشح می کنند. این وضعیت می تواند باعث مشکل شدن تنفس، سرفه، خس خس سینه و تنگی نفس شود. در برخی افراد، آسم تنها یک مشکل کوچک محسوب می شود. اما برای برخی از افراد، آسم می تواند به یک مشکل بزرگ تبدیل شود که مانع انجام فعالیت های روزمره فرد شده و حتی می تواند به حملات کشنده آسم منجر شود. درمانی برای آسم وجود ندارد اما علایم آن قابل کنترل هستند. به دلیل اینکه علایم بیماری آسم با گذشت زمان تغییر می کنند، لازم است با پزشک خود همکاری لازم را داشته باشید تا علایم و نشانه های بیماریتان را به دقت پیگیری نموده و بر حسب نیاز درمان های لازم برای شما بکار گرفته شود.
نشانه های آسم کودکان
علایم آسم می تواند خفیف یا شدید باشد و از فردی به فرد دیگر کاملاً متغیر می باشد. شما ممکن است تعداد اندکی از حملات آسم را تجربه کنید و تنها در زمان های خاصی علایم آسم را داشته باشید مانند زمان هایی که ورزش می کنید یا اینکه همیشه علایم بیماری را تجربه کنید.