با سلامت

سلامتی در یک قدمی شما

بهبود خلق و خوی با مصرف ماست در فصل پاییز

نسترن ۲ روز پیش

بر اساس مطالعات و تحقیقات علمی جدید، مشخص شده است که خانم هایی که به طور مرتب و منظم در رژیم غذایی روزانه خود از ماست پرچرب استفاده می کنند، به احتمال کمتری دچار اختلالات افسردگی می گردند. این یافته ها نشان می دهد که مصرف منظم ماست پرچرب می تواند نقش مهمی در پیشگیری و کاهش علائم افسردگی در میان جمعیت زنان داشته باشد. این موضوع از اهمیت قابل توجهی در حوزه سلامت روان و تغذیه برخوردار است و نیازمند توجه و بررسی بیشتر در مطالعات آتی می باشد.

در فصل پاییز، مصرف روزانه یک لیوان ماست می تواند بسیار مفید باشد. ماست یک ماده غذایی مغذی است که سرشار از پروتئین و برخی ویتامین های گروه ب است. این محصول لبنی همچنین حاوی مقادیر زیادی امالح معدنی بوده و میزان چربی آن برابر با چربی موجود در شیر مورد استفاده در تولید ماست است. ماست از فرآیند تخمیر شیر به دست می آید. این فرآیند شامل گرم کردن شیر تا دمای 80 درجه سانتی گراد، تغییر و تخریب پروتئین کازئین و افزودن باکتری های استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم است. پس از سرد کردن مخلوط تا دمای 45 درجه سانتی گراد، ماست طی 4 تا 7 ساعت تولید می شود.

پاییز از راه رسید. بعضی ها پاییز را دوست ندارند، چون در این فصل دچار غمگینی و افسردگی می شوند و دلشان می گیرد. در این فصل هوا رو به سردی می رود و برگ های درختان زرد شده و می ریزند. اغلب اوقات هم هوا ابری است و این موجب میشود که خیلی از افراد دچار افسردگی پاییزی شوند که ما در این مطلب راهکاری بی نظیر برای مقابله با این افسردگی را برایتان بیان میکنیم.

بر اساس جدیدترین پژوهش های انجام شده خانم هایی که به طور منظم در رژیم غذایی خود ماست پرچرب مصرف می کنند کمتر مبتلا به افسردگی می شوند.

 ماست

خوردن روزانه یک لیوان ماست به مقابله با افسردگی پاییزی کمک میکند

خوردن روزانه یک لیوان ماست ماست پرچرب با عملکرد مناسب با کتری های مفید روده در ارتباط است و سبب می شود تا علاوه بر بهبود کارایی دستگاه گوارش ، خلق و خوی افراد نیز بهتر شود و علائم بیماری افسردگی در آنها کاهش یابد. خوردن ماست پروبیوتیک نیز با کشتن میکروب ها و باکتری ها در روده در ارتباط است و مواد مخمر موجود در ماست می تواند درایجاد روحیه مثبت و شاد در افراد موثر باشد. براساس آمارها افسردگی بالینی در سالهای آینده به یکی از بیماری های بسیار شایع و با جامعه آماری بالا در سطح دنیا تبدیل خواهد شد و به دلیل اقداماتی که فرد مبتلا به افسردگی می تواند انجام دهد ازجمله خودکشی یا اقدامات جنایت آمیز، کشورهای صنعتی از رشد این بیماری در هراس هستند. علل مختلفی باعث ابتلای شما یا اعضای خانواده تان به این بیماری می شود ازجمله ، عوامل ژنتیکی، محیط زندگی، نوع تغذیه و حوادث پیرامون و روزمره که می تواند ازافسردگی خفیف تا انواع حاد را در افراد ایجاد کند.

 ماست

برای مقابله با افسردگی ماست بخورید

به منظور محافظت ازبدن در برابر این بیماری روحی سخت درمان، علاوه بر شاد زیستی، مثبت اندیشی، مشاوره با متخصص، می توان با خوردن مواد غذایی سالم بویژه ماست پرچرب به میزان 6 وعده در هفته تا 32 درصد کمتر از سایرین در معرض ابتلا به آن قرار گرفت. این تحقیقات توسط پژوهشگران دانشگاه آکسفورد انجام شده است و کارشناسان امیدوارند از این مکمل درمانی طبیعی وبی ضرر برای درمان بیماران مبتلا به افسردگی و کاهش علائم بیماری استفاده کنند. ماست منبع غنی ازکلسیم ، انواع پروتئین و مواد معدنی است و برای حفظ تراکم استخوان ها ، جلوگیری از چاقی وابتلا به دیابت، همینطور حفظ زیبایی پوست و مو بسیار مفید است. شما می توانید در مواقعی که دچار استرس یا ناراحتی هستید درکنار غذا از ماست پرچرب استفاده کنید تا خیلی زود روحیه خود را بدست آورید وکمتر دچار نوسانات خلقی شوید.

بیوگرافی
سلامتی در یک قدمی شما
آرشیو موضوعی