با سلامت

سلامتی در یک قدمی شما

مسافرت‌های متنوع و طولانی: مزایا و معایب

نسترن ۴ روز پیش

مسافرت و سفر کردن اثرات و پیامدهای متفاوتی را بر سلامت جسمی و روانی افراد به همراه دارد. از یک سو، مسافرت و تغییر محیط و فضای زندگی روزمره می‌تواند تاثیرات مثبتی بر حال و روز افراد داشته و به بهبود سلامت روحی و جسمی آنها منجر شود. به طور مثال، دور شدن از محیط کار و استرس‌های روزانه، تجربه‌ی مناظر و فرهنگ‌های جدید و نوع تغذیه متفاوت می‌تواند سبب تقویت روحیه و کاهش فشارهای روانی شود. اما از سوی دیگر، مسافرت‌های طولانی مدت و پی در پی نیز ممکن است منجر به خستگی جسمی و روانی، اختلال در الگوی خواب و تغذیه و حتی بروز برخی مشکلات جسمانی گردد. بنابراین، مسافرت و سفر کردن همانند هر پدیده‌ی دیگری نیازمند رعایت تعادل و توازن است تا بتواند منافع و فواید آن بیشتر از عوارض و آسیب‌های احتمالی آن باشد.

تاثیر مسافرت های متعدد و طولانی بر سلامتی

سفرهای مکرر و طولانی مدت می توانند تاثیرات مثبتی بر سلامت جسمی و روانی شما داشته باشند. این نوع مسافرت ها باعث می شوند که شما برای مدتی از زندگی روزمره خود دور شوید و این امر به خودی خود انرژی زیادی به شما می بخشد. با این حال، توجه به نکات مهمی در رابطه با سفرهای متعدد و طولانی مدت می تواند به بهبود تجربه سفر و حفظ سلامتی شما کمک کند.

پژوهش محققان نشان می دهد، تصویری که معمولا از مسافرت در رسانه ها و یا شبکه های اجتماعی نشان داده می شود، عوارض جانبی و سوی تاریک آن را بطور کامل نادیده می گیرند.

سفرهای مکرر

مسافرت های متعدد چه تاثیری در سلامتی دارد؟

دکتر «اسکات کوهن» از محققان دانشگاه سوری تأکید می کند:«اغلب در تلویزیون و مجلات، تصویری از مسافران تکیه داده به صندلی های چرمی نرم و راحت، و مهماندارانی که با لبخند در حال پذیرایی از آنها هستند، نشان داده می شود. تنها رسانه ها نیستند که افراد را تشویق به سفرهای مکرر می کنند، بلکه رقابت ناسالمی در شبکه های اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن تصاویر سفرها ایجاد شده است.» افراد با سبک زندگی بسیار پرتحرک که دائما در سفر هستند، از دید مردم، افرادی با موقعیت اجتماعی بالاتر محسوب می شوند. اما سوی تاریک و جنبه های منفی سفرهای متعدد، از جمله پرواززدگی، ترومبوز وریدی، قرار گرفتن در معرض تابش اشعه، استرس، تنهایی و دور بودن از خانواده و جامعه اغلب به حساب نمی آیند. واقعیت این است افرادی که مجبور به انجام سفرهای مکرر هستند، از سطوح بالای استرس، تنهایی و مشکلات جدی سلامتی رنج می برند. سطح استرس فیزیولوژیکی، فیزیکی و اجتماعی که سفرهای مکرر برای افراد به همراه دارند؛ تأثیرات منفی که دامنه آن از فروپاشی کانون خانواده تا تغییر در ژن ها بواسطه کمبود خواب گسترش می یابند، بخش دیگری از این مشکلات محسوب می شوند. محققان تأکید می کنند باید عوارض جانبی و تاثیرات منفی سفرهای طولانی و متعدد طولانی مدت بیشتر برای جامعه شرح داده شود. این دسته افراد باید بدانند که با درپیش گرفتن این رفتار، به سلامت خود، خانواده، اطرافیان و حتی محیط زیست آسیب می رسانند.

بیوگرافی
سلامتی در یک قدمی شما
آخرین نوشته‌ها
آرشیو موضوعی